Accidentul De Pe Autostrada Soarelui - Din cauza poleiului de pe șosea, 17 mașini au fost implicate în trei accidente rutiere pe autostrada soarelui în această dimineață.

Accidentul De Pe Autostrada Soarelui - Din cauza poleiului de pe șosea, 17 mașini au fost implicate în trei accidente rutiere pe autostrada soarelui în această dimineață.. Două accidente de circulația, în care au fost implicate șapte autoturisme, au avut loc în acestă dimineață, pe autostrada soarelui(a2). Un accident în lanț a avut loc vineri dimineața de pe autostrada soarelui, în zona localității medgidia. Nu ai fost persoane rănite. Accidentul a avut loc la kilometrul 36, în zona localității fundulea, județul călărași, pe sensul dinspre bucurești spre constanța. De asemenea, o persoană a fost luată de la faţa locului cu un elicopter mai şi dusă de urgenţă la spital, în timp ce mai multe.

O cisternă a acroşat pe autostrada a2, pe sensul spre constanţa, o basculantă care staţiona pe banda de urgenţă, apoi a ajuns pe contrasens. În accident au fost implicate cinci autoturisme și un autocar, relatează b1 tv. Accident mortal pe autostrada soarelui: Nu ai fost persoane rănite. Accident grav pe autostrada soarelui:

8tjmf4tidtnn9m
8tjmf4tidtnn9m from adevarul.ro
Nu ai fost persoane rănite. O persoană încarcerată, după ce a intrat cu maşina în parapetele de pe mijlocul drumului. De asemenea, o persoană a fost luată de la faţa locului cu un elicopter mai şi dusă de urgenţă la spital, în timp ce mai multe. Este cel mai aglomerat sfarsit de saptamana din acest sezon, iar aproape 100.000 de persoane sunt. Accident în lanț pe autostrada soarelui. Din primele informații, o persoană este rănită. Un accident în lanț a avut loc vineri dimineața de pe autostrada soarelui, în zona localității medgidia. Aproximativ 20 de conducatori auto implicati in carambolul de pe autostrada soarelui sunt audiati la aceasta ora la biroul politiei a2, iar inspectia tehnica a masinilor implicate in accidentul in lant va fi facuta luni, potrivit politiei rutiere.

Accidentul a avut loc la kilometrul 36, în zona localității fundulea, județul călărași, pe sensul dinspre bucurești spre constanța.

O persoană încarcerată, după ce a intrat cu maşina în parapetele de pe mijlocul drumului. Cine este vinovat pentru carambolul mortal de pe autostrada soarelui. Din fericire nu au fost persoane ranite insa se circula cu dificultate, potrivit ziarului local replica. La fața locului acționează 20 de ambulanțe din bucurești, constanța, ialomița și călărași, iar inspectoratul general pentru situații de urgență a trimis în zonă și un spital mobil. Accident grav pe autostrada soarelui: Accident grav pe autostrada soarelui. Centrul infotrafic anunță că vineri seara traficul este aglomerat pe anumite sectoare din autostrada soarelui și pe valea prahovei. A fost carambol pe autostrada soarelui, după ce un accident a avut loc joi dimineață. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat în parapetul median. Carambol pe autostrada soarelui din româia. Cel mai grav accident produs vreodată pe o autostradă din românia, care a provocat moartea a patru. Nu ai fost persoane rănite. La acest moment, la sediul biroului de politie a2 sunt in.

55 de mașini au fost implicate în patru accidente în lanț pe drumul spre mare, traficul fiind blocat, informează peste 30 de mașini au fost implicate în accidentul în lanț a cărui cauză ar fi fost vizibilitatea scăzută din cauza ceții. 166, spun reprezentanții direcției regionale de drumuri și poduri constanța. A fost activat planul roșu de intervenție. Accident în lanț pe autostrada soarelui. Primul accident a avut loc la kilometrul 89 al autostrazii in urma caruia au rezultat sase masini grav avariate.

Hnzkhp9zs91j3m
Hnzkhp9zs91j3m from cdn.g4media.ro
Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat în parapetul median. La acest moment, la sediul biroului de politie a2 sunt in. Centrul infotrafic din inspectoratul general al poliţiei române a informat că pe sensul către constanţa al autostrăzii soarelui, la kilometrul 180. Accident grav pe autostrada soarelui. Din cauza poleiului de pe șosea, 17 mașini au fost implicate în trei accidente rutiere pe autostrada soarelui în această dimineață. Autovehiculele au fost imobilizate pe a doua bandă, traficul fiind oprit în totalitate pentru a permite aterizarea elicopterului smurd, potrivit unui comunicat al ipj călărași. De asemenea, o persoană a fost luată de la faţa locului cu un elicopter mai şi dusă de urgenţă la spital, în timp ce mai multe. De la bucurești la cernavodă, traficul e deviat pe dn 22c.

A fost activat planul roșu de intervenție.

La acest moment, la sediul biroului de politie a2 sunt in. Peste 50 de mașini implicate, 22 victime, planul roșu activat. Accident grav pe autostrada soarelui. Accident în lanț pe autostrada soarelui. Aproximativ 20 de conducatori auto implicati in carambolul de pe autostrada soarelui sunt audiati la aceasta ora la biroul politiei a2, iar inspectia tehnica a masinilor implicate in accidentul in lant va fi facuta luni, potrivit politiei rutiere. Accidente în lanț pe autostrada soarelui: 55 de mașini au fost implicate în patru accidente în lanț pe drumul spre mare, traficul fiind blocat, informează peste 30 de mașini au fost implicate în accidentul în lanț a cărui cauză ar fi fost vizibilitatea scăzută din cauza ceții. De asemenea, o persoană a fost luată de la faţa locului cu un elicopter mai şi dusă de urgenţă la spital, în timp ce mai multe. Centrul infotrafic din inspectoratul general al poliţiei române a informat că pe sensul către constanţa al autostrăzii soarelui, la kilometrul 180. O cisternă a acroşat pe autostrada a2, pe sensul spre constanţa, o basculantă care staţiona pe banda de urgenţă, apoi a ajuns pe contrasens. Echipajele de poliție au ajuns la fața locului pentru a stabili cauzele accidentului. La fața locului acționează 20 de ambulanțe din bucurești, constanța, ialomița și călărași, iar inspectoratul general pentru situații de urgență a trimis în zonă și un spital mobil. În accident au fost implicate cinci autoturisme și un autocar, relatează b1 tv.

Două accidente de circulația, în care au fost implicate șapte autoturisme, au avut loc în acestă dimineață, pe autostrada soarelui(a2). Nu ai fost persoane rănite. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat în parapetul median. Peste 50 de mașini implicate, 22 victime, planul roșu activat. Din cauza poleiului de pe șosea, 17 mașini au fost implicate în trei accidente rutiere pe autostrada soarelui în această dimineață.

Ipeu6b1re5yjtm
Ipeu6b1re5yjtm from static.sursazilei.ro
Aproximativ 20 de conducatori auto implicati in carambolul de pe autostrada soarelui sunt audiati la aceasta ora la biroul politiei a2, iar inspectia tehnica a masinilor implicate in accidentul in lant va fi facuta luni, potrivit politiei rutiere. A fost activat planul roșu de intervenție. Accidentul a avut loc la kilometrul 36, în zona localității fundulea, județul călărași, pe sensul dinspre bucurești spre constanța. Isu constanța precizează că la fața locului intervin două echipaje smurd b, unul de la cernavoda și un altul de la medgidia. O persoană încarcerată, după ce a intrat cu maşina în parapetele de pe mijlocul drumului. Un accident a avut loc, luni dimineață, pe autostrada soarelui. A fost carambol pe autostrada soarelui, după ce un accident a avut loc joi dimineață. Primul accident a avut loc la kilometrul 89 al autostrazii in urma caruia au rezultat sase masini grav avariate.

55 de mașini au fost implicate în patru accidente în lanț pe drumul spre mare, traficul fiind blocat, informează peste 30 de mașini au fost implicate în accidentul în lanț a cărui cauză ar fi fost vizibilitatea scăzută din cauza ceții.

Accident în lanț pe autostrada soarelui. Din cauza poleiului de pe șosea, 17 mașini au fost implicate în trei accidente rutiere pe autostrada soarelui în această dimineață. Accidente in lant, sambata dimineata, pe autostrada soarelui, ceea ce a produs blocaje si cozi uriase. Un accident a avut loc, luni dimineață, pe autostrada soarelui. La fața locului acționează 20 de ambulanțe din bucurești, constanța, ialomița și călărași, iar inspectoratul general pentru situații de urgență a trimis în zonă și un spital mobil. În accident au fost implicate cinci autoturisme și un autocar, relatează b1 tv. Două accidente de circulația, în care au fost implicate șapte autoturisme, au avut loc în acestă dimineață, pe autostrada soarelui(a2). De la bucurești la cernavodă, traficul e deviat pe dn 22c. La acest moment, la sediul biroului de politie a2 sunt in. Un accident în lanț a avut loc vineri dimineața de pe autostrada soarelui, în zona localității medgidia. Oprirea pe banda de urgență a autostrăzilor constituie contravenție și se sancționează cu amendă între 580 și 725 de lei, au transmis reprezentanții poliției. Accident grav pe autostrada soarelui: Cel mai grav accident produs vreodată pe o autostradă din românia, care a provocat moartea a patru.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook